simpleSAMLphp login


SZINAPSZIS

SZINAPSZIS+ MENTORPROGRAM PÁLYÁZATI KIÍRÁS A 2024/2025-ÖS TANÉVRE

A Pécsi Tudományegyetem (továbbiakban: PTE) Tehetségtanácsa a 2024/2025-es tanévre pályázatot ír ki a Szinapszis+ Mentorprogramban (továbbiakban: Program) történő részvételre. A Program célja, hogy tehetségsegítő hidat képezzen a középiskola és az egyetem között, a középiskolás tehetségeket a PTE-re vonzza, és korán bekapcsolja az egyetemi tehetséggondozásba. A Program adminisztratív ügyintézéséért a Hallgatói Szolgáltatási Központ (továbbiakban: HSZK) felel.

 

A pályázók köre:

SZINAPSZIS+ MENTORPROGRAM PÁLYÁZATI KIÍRÁS A 2023/2024-ES TANÉVRE

 

SZINAPSZIS+ MENTORPROGRAM  PÁLYÁZATI KIÍRÁS  A 2023/2024-ES TANÉVRE  

 

A Pécsi Tudományegyetem (továbbiakban: PTE) Tehetségtanácsa a 2023/2024-es tanévre pályázatot ír ki a Szinapszis+ Mentorprogramban (továbbiakban: Program) történő részvételre. A Program célja, hogy tehetségsegítő hidat képezzen a középiskola és az egyetem között, a középiskolás tehetségeket a PTE-re vonzza, és korán bekapcsolja az egyetemi tehetséggondozásba. A Program adminisztratív ügyintézéséért a Hallgatói Szolgáltatási Központ (továbbiakban: HSZK) felel.

 

Pályázati kiírás SZINAPSZIS Hallgatómentor Ösztöndíj elnyerésére a 2022/2023-as tanévre

 

Pályázati kiírás

Szinapszis Hallgatómentor Program

 

 

A Pécsi Tudományegyetem Tehetségtanácsa a 2022/2023-as tanévre pályázatot ír ki a Szinapszis Hallgatómentor Programban történő részvételre. A Mentorprogram célja, hogy tehetségsegítő hidat képezzen a középiskola és az egyetem között, a középiskolás tehetségeket egyetemünkre vonzza, és korán bekapcsolja az egyetemi tehetséggondozásba.

 

Pályázók köre:

Oldalak

Feliratkozás RSS - SZINAPSZIS csatornájára
Pécsi Tudományegyetem | Hallgatói Szolgáltatási Központ | Tehetséggondozó Iroda | Központi Regionális és Európai Tehetségpont H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4. | +36-72-501-500