simpleSAMLphp login


Pályázati felhívás ÚNKP ösztöndíjra

Az ÚNKP célja, hogy támogassa a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást,
a tudományos és művészeti pályán való elindulást majd pályán tartást, valamint a fiatal kiválóságok támogatásával segítse a nemzetközi szinten is kiváló, tapasztalt kutatók és alkotók munkáját.

Az intézményi ÚNKP támogatási keret két részből áll: az alap- és mester- (osztatlan) képzésben részt vevő hallgatók kutatói ösztöndíjának finanszírozására tervezett ÚNKP támogatási keretből, valamint a doktori képzésben részt vevő doktoranduszok, doktorjelöltek és a 40 év alatti oktatók, kutatók (posztdoktorok) kutatói ösztöndíjának finanszírozását szolgáló ÚNKP támogatási keretből.

 

A pályázatok fogadása: 2016. június 10. – június 27. között.

 

A pályázathoz kapcsolódó összes információ és dokumentáció letölthető a http://www.kormany.hu/hu/dok?source=2&year=2016#!DocumentBrowse oldalról Az Új Nemzeti Kiválóság Program Pályázati Dokumentációja címre kattintva.

 

A pályázatokat a kiírásnak megfelelően egy nyomtatott eredeti példányban és egy nem újraírható DVD-n kell eljuttatni a 7622 Pécs, Vasvári u. 4. OIG Tehetséggondozási Irodának címezve ajánlott tértivevényes levélben. BA és MA pályázók esetén a PTE rektora, Bódis József nevét, doktoranduszok, doktorjelöltek és posztdoktorok esetén a PTE EDB elnöke, Bélyácz Iván nevét tüntessék fel a borítékon.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy az EMMI oldalán módosították a pályázati adatlapok tábláit, az új verzióban már szerkeszthető az excel.

Az intézményi befogadó nyilatkozat aláírási rendjéről később várható döntés.

Gyakran ismételt kérdések

 

 

Pécsi Tudományegyetem | Hallgatói Szolgáltatási Központ | Tehetséggondozó Iroda | Központi Regionális és Európai Tehetségpont H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4. | +36-72-501-500