simpleSAMLphp login


Gratulálunk tehetségkövetünknek!

Harmadik lettem az U23-as világbajnokságon itt Cozumel szigetén, Mexikóban. Életem legkeményebb versenyén vagyok túl, mely nagyon izgalmas volt, nehéz pillanatokat éltem meg úszáson és kerékpáron is, de végül a futáson egyre könnyebbnek éreztem a lábaim, és nagy csatában felértem a dobogó harmadik fokára. A nagy hőségben a szokásosnál mindenkinek jobban fájt a versenyzés, most úgy érzem ez kedvezett nekem, sikerült fejben mindent összeraknom és végig koncentráltnak maradnom. A dobogóra állni hihetetlen érzés volt, persze álmodoztam róla már, de nem gondoltam, hogy valaha a világbajnokságon ezt átélem.
Nagyon boldog vagyok, és szeretném megköszönni a rengeteg támogatást mindenkinek, aki szurkolt nekem otthonról, vagy a pálya széléről. Mindenkinek külön köszönöm. Ha nem tudnám megosztani senkivel a boldogságom, akkor semmit sem érne.
Köszönöm az edzőmnek és barátomnak, Szilard Toth Szilunak :), aki rengeteget adott nekem szakmailag és emberileg az elmúlt években, aki minden idejét és energiáját arra áldozza, hogy minket jobb sportolóvá és emberré tegyen. Fantasztikus, amit az elmúlt két évben a PSN Zrt-vel együtt felépett Pécsen azért, hogy kiváló körülmények között készülhessünk.
Szerencsére nagyon sok edzővel dolgozhattam együtt, akik ha kell, most is tartanak nekem edzést. Köszönöm Góczán Istvánnak, hogy megtanított engem futni. Köszönöm Binder Tamásnak és Déri Miklósnak, hogy megtanított engem kerékpározni. Köszönöm Horváth Tamás Tamásnak és Horváth Csabának, hogy megtanított engem úszni. Köszönöm Gabriella Verrasztó Gabi néninek, aki felkarolt 7 éve és bevett a válogatottba, annak ellenére, hogy az eredményeim alapján nem érdemeltem meg. Nem tudom mit látott bennem. Köszönöm Miklós Borbély Miki bácsinak, aki emberi természetével adott rengeteget, ami nagyon sokat jelent nekem. Még az otthonába is befogadott, hogy Baján edzőtáborozhassak nyaranta.
Néha még a barátaim is tartanak nekem edzést, nekik is külön köszönöm.
Óriási köszönettel tartozom a családom összes tagjának, anyukámnak, apukámnak, a testvéremnek, papának és a mamáimnak, akik mindig támogattak, és rengeteget dolgoztak azért, hogy én triatlonozhassak. Rengeteg szeretetet kapok tőlük. Minden barátomnak köszönöm, hogy a barátaim és nem mindig csak a triatlonról kell velük beszélnem. :)
Hálával tartozom a szponzoraimnak is. Edzéséken a HIGH5 Sports Nutrition Hungary termékeit fogyasztom, köszönhetően László Bereczkinek, aki már több éve támogat. Edzéseken kívül a Forever termékeit fogyasztom táplálékkiegészítőként. Köszönöm Daniel Toroknek és a Tuttobici kerékpárboltnak azt a fantasztikus Bottecchia bringát, melybe minden versenyen maxon kapaszkodom. Köszönöm a csapatnak, mely mindenben támogat, a PSN Zrt.Triatlon Szakosztálynak. Köszönöm a PTE-nek is a sok támogatást! Minden edzéstársamnak köszönöm, hogy velem edz és segít nekem az edzéseken. Az edzőtáborokban megismert edzőknek és sportolóknak is köszönök mindent, sokat tanultam tőlük. Minden triatlonosnak köszönöm, hogy motivál, és azt is, hogy sokan közülük a barátaim, többek a példaképeim, és van, aki mindkettő. :) Végül de nem utolsó sorban köszönöm a Magyar Triatlon Szövetségnek, hogy Magyarország mezét képviselhettem már annyi versenyen, és remélem, hogy ezt még rengetegszer megtehetem a jövőben :)

Pécsi Tudományegyetem | Hallgatói Szolgáltatási Központ | Tehetséggondozó Iroda | Központi Regionális és Európai Tehetségpont H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4. | +36-72-501-500