simpleSAMLphp login


Genius Loci díj

A MATEHETSZ harmadik alkalommal díjazta azokat a vállalatokat, amelyek a társadalmi felelősségvállalás jegyében támogatják a tehetséggondozást, ezáltal a tehetséges fiatalok versenyképes tudásának megteremtését.

A „Genius Loci – Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért” díj célja, hogy értékelje és elismerje a Magyarországon és a Kárpát-medence magyarlakta területein működő üzleti vállalkozásoknak és vállalkozóknak a tehetségek támogatása érdekében tett erőfeszítéseit. 

Genius Loci elismerést nyert a Humeltis Biotechnológiai Kutató- Fejlesztő Kft. ( www.humeltis.com), mely 2014 márciusában alakult meg a Pécsi Tudományegyetem spin-off vállalkozásaként. A cég tulajdonosa, Prof. Pongrácz Judit, PhD, DSc, a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerészi Biotechnológia Tanszék vezető professzora és az  Biotechnológiai mesterképzési szak szakvezetője, az MTA doktora.

Gratulálunk a tehetségsegítő munkához és további sikereket kívánunk!

információ: http://tehetseg.hu/aktualis/immar-harmadik-alkalommal-dijaztak-tehetsege...

 

 

Pécsi Tudományegyetem | Rektori Kabinet | Kutatás- és Innovációfejlesztési Főosztály | Doktori és Tehetséggondozó Iroda | Központi Regionális és Európai Tehetségpont H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4. | +36-72-501-500