simpleSAMLphp login


ABB Ösztöndíj és ABB mentorprogram

ABB Ösztöndíj
 

Pályázati felhívás
 
Az ABB Kft., mint Kiíró, ABB ösztöndíjat hirdet végzős főiskolai és egyetemi hallgatók számára. A program létrehozásával az ABB célja, hogy a diákok már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével.
 
Az ABB Ösztöndíjra az alábbi témakörökben lehet pályázni:
 ■Együttműködő robotok felhasználási területei
■Digitalizálás az energiaellátásban
■Hisztorikus adatgyűjtő és elemző rendszer kialakítása Decathlon Services platformon
■Energiaelosztási rendszerek méretezéstől a megvalósulásig a kisfeszültségű területen
■Megújuló energiák tárolása és összekapcsolása az elektromos közlekedéssel

Részletes információ: http://new.abb.com/hu/karrier/lehetosegek/diakok

 

 

ABB mentorprogram női műszaki felsőoktatási hallgatóknak
 

Pályázati felhívás
 
Az ABB Kft., mint Kiíró, „ABB mentorprogram női hallgatóknak ” elnevezéssel pályázatot hirdet a műszaki felsőoktatásban - az energetika és automatizálás területén - tanuló 5 fő főiskolai/egyetemi női hallgató számára.
 
Programunk célja, hogy erősítsük a nők részvételét és növeljük munkavállalási kedvét a műszaki vonalon, illetve lehetőséget biztosítsunk arra, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével.
 
A program során 5 fő női hallgató kerül kiválasztásra. Minden programban résztvevő hallgató a cég vezetői vagy meghatározó szakemberei közül saját dedikált mentort kap, akikkel a félév során 5 alkalommal konzultáción vehet részt. A nyertesek továbbá betekintést nyerhetnek egy multinacionális cég mindennapjaiba, gyárlátogatáson vehetnek részt, találkozhatnak az ABB női vezetőivel, HR szakemberektől személyes konzultáció keretében tanácsot kaphatnak a későbbi elhelyezkedéshez, vagy akár gyakornokként aktívan részt vehetnek a munkában. Emellett megismerhetik milyen különböző életpálya modellek léteznek a műszaki területen.

Részletes információ: http://new.abb.com/hu/karrier/lehetosegek/diakok

Pécsi Tudományegyetem | Hallgatói Szolgáltatási Központ | Tehetséggondozó Iroda | Központi Regionális és Európai Tehetségpont H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4. | +36-72-501-500